Veelgestelde vragen

Levering (5)

Uiteraard besteden we de hoogste zorg aan het verpakken van jouw bestelling. Alles wordt verpakt in stevige kartonnen dozen, voorzien van de nodige veiligheidswaarschuwingen uitwendig en bescherming binnenin de dozen.

Category: Levering

Voor bestellingen onder €99 betaal je €7,99 (incl. BTW) .
Bestellingen vanaf €99 worden gratis verzonden!

Category: Levering

Voorlopig leveren we enkel in België. Voor leveringen buiten België kan u steeds contact opnemen met onze klantendienst.

Category: Levering

Indien je dit hebt opgegeven tijdens het uitchecken, zal jouw pakket aan de deur worden geleverd. Wanneer niemand thuis is, kan het pakket worden afgegeven bij de buren. Hiervan kan je dan een kaart in de brievenbus vinden met de nodige informatie erop vermeld.
Indien dit niet het geval is, wordt het pakket mogelijk een tweede maal aangeboden, of kan je het ophalen in een Bpost kantoor in jouw buurt.

Category: Levering

Jouw bestelling wordt binnen de 24 uur klaargemaakt voor verzending. De courierdienst pikt dagelijks de bestellingen bij ons op en bezorgt deze zo snel mogelijk bij jou thuis. Met het Track & Trace systeem krijgt je per mail een code toegestuurd waarbij je de weg van jou pakket op de voet kan volgen. Normaliter wordt de zending max 48 uur na bestelling aan huis bezorgt op weekdagen.

Category: Levering

Load More